Terhessége alatt túl sok ananászt evett mert mindig kívánta, súlyos rendellenességgel született meg babája!

loading...

ananaszt-evett-terhessege-alatt

Az alábbi történetet minden várandós kismamának kötelező elolvasnia, de még azoknak is, akik csak a jövőben szeretnének majd valamikor babát.

Suzanne Burt terhessége ideje alatt szörnyen kívánta az ananászt, aminek eredménye az lett, hogy gyermeke súlyos rendellenességgel született a világra. Az orvosoknak alig sikerült megmenteniük a baba életét.

A fiatal anyuka magát okolja gyermeke betegségéért, akinek a belei a hasán kívül fejlődnek.

Orvosa csak a 12 hetes ultrahang vizsgálatán vette észre, hogy a baba súlyos rendellenességgel él a pocakban, ami sokszor csak azoknál a nőknél fordul elő, akik terhesség alatt dohányoznak, kábítószereznek, vagy rendszeresen alkoholt fogyasztanak.

Mivel Suzanne egyik csoportba sem tartozott, utánajárt a jelenségnek és sikerült megtudnia, hogy az ananász volt érte a felelős. Mivel a gyümölcs földjét egy atrazin nevű gyomirtóval kezelték, az felszívódott az ananászba, elfogyasztva pedig bekerült a kisbaba szervezetébe is, kiváltva nála a hasfalzáródási rendellenességet.

Ennek az lett az eredménye, hogy 8 héttel korábban kellett megszülnie kislányát, Sofiát, aki születése után még 5 hétig volt kórházban

plk

Eleinte műanyag zacskóban védték beleit a fertőzésektől, amíg műtéti úton vissza nem helyezték beleit a hasán belülre.

lmn

Súlyos vérmérgezést kapott a csecsemő a műtét során, ami 24 óráig gyötrelmek között tartotta a családot, az orvosok ugyanis nem tudták biztosítani, hogy életben marad-e vagy sem.

A kisbaba azóta szerencsére teljesen felépült, az Egyesült Királyságban be is tiltották az eset kapcsán a gyomirtót.

lkjnbv

FIGYELEM!

Más országokban azonban továbbra is használják, ezért nagyon fontos, hogy minden kismama tudjon erről! Oszd meg kérlek ismerőseiddel ezt a cikket, hogy megmenthesd vele mások életét!

Forrás: tudasfaja.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?