SIKÍTVA SZALADT LE A LÉPCSŐN: A LEGROSSZABB RÉMÁLMA VÁLT VALÓRA!

loading...

Nem véletlenül figyelmeztetnek minket az apró betűs leírások minden egyes terméken. Sokan nem éppen rendeltetésszerűen használják az elektronikai kütyüiket, pedig veszélyesebb, mint hinnék!

cats

A képen látható 13 éves lány, Gabbie Chicago lakosa. Egy teljesen átlagos nap sikítva szaladt le a lépcsőn, nem is értette igazán, hogy mi történt vele. Az édesanya értetlenül állt az eset előtt.

Ma már egy napunkat sem tudjuk elképzelni elektronikai eszközök használata nélkül, főleg nem a telefonunk nyomkodása nélkül. Éppen ezért fontos, hogy felelősségteljesen tudjuk használni ezeket, hogy ne történjenek hasonló balesetek.

Ugyanis Gabbie új telefonja másodfokú égési sérüléseket okozott a lánynak. Úgy történt az eset, hogy csatlakoztatta a telefont a töltőjéhez, ami valahogyan hozzáért a nyakláncához.

Mindezt azért, mert nem azt a telefontöltőt használta, amit magához a telefonhoz kapott, hanem egy másikat, így a telefonban lévő lítiumelem túlmelegedett, és amikor hozzáért a nyakláncához, a nyaklánc is átvette a hőt, megégetve ezzel Gabbie nyakát.

Ugyan az effajta eset elég ritka, mégis jobb vigyázni, és a saját töltőjével tölteni egy-egy készüléket!

 

Forrás: tudnodkell.info

loading...
loading...

Poszt keresése

Kövessen minket hogy ne maradjon le a friss posztokról!
Ha nem szeretne csatlakozni akkor várjon egy kicsit és eltűnik az ablak. Köszönjük!