ÓRÁKIG FEKÜDT HALOTT ANYJA MELLETT! AMIKOR ODALÉPTEK HOZZÁ, VALAMI MEGMAGYARÁZHATATLAN TÖRTÉNT!

loading...

Egy reggel, a 25 éves, Jenny Groesbeck férje úgy érezte egy telefonbeszélgetés után, valami mintha nem lenne rendben a nővel. Elindult hozzá autóval, de csak 14 órával később derült ki az igazság…

cats

A 25 éves édesanya éppen vezetett amikor elvesztette uralmát a kocsija felett. A fiatal nő autója felborult, és egy folyóban kötött ki.Az anya és apró lánya a jéghideg vízben rekedt.

Mivel ez egy viszonylag kieső helyen történ, 14 óra múlva a halászok találták meg a roncsot, és értesítették a sürgősségi mentőt. Amikor a mentők végül odaértek, hirtelen egy felnőtt hangot hallottak, amint azt mondja: hívjon segítséget.

A mentősök azonnal rohantak megfordítani az autót a lehető leggyorsabban. Válaszoltak az ismeretlen hangnak, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

cats

Amikor kiszabadították a roncsot meghökkentek: látták, hogy a sofőr, Jenny már rég halott! A 19 hónapos, Lily, a lánya súlyosan megsérült, de még él.

Senki sem tudja megmagyarázni, honnan jött a hang, amely sürgette a mentőket a cselekvésre. “Leültünk együtt utána, és beszéltünk róla. És mind a négyen meg mertünk volna esküdni, hogy az a valaki az autóban felnőtt férfi hangon beszélt.

Lily megmenekülése igazi csoda, édesanyja benne él tovább, de senki nem érti, ki beszélt az autóból, ahol csak egy pici gyerek ült.

 

Forrás: tudnodkell.info

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?