Mutasd meg hány vonal van a csuklódon, hogy eláruljam neked milyen ember vagy valójában!

loading...

Egy, kettő, három, vagy akár négy vonal is kialakult a csuklód behajlítása nyomán? Most kiderül ennek a jelentősége!

 vonalak-csuklo

Az első vonal

A legtöbb embernek két-három vonala van a csuklóján. Az első, azaz a legfelső vonal a legfontosabb, ami arról árulkodik, hogy mennyire vagyunk egészségesek és mennyire élünk aktív életet. Ha ez a vonal szépen körülhatárolt és nincs megszakadva, akkor nagyon egészségesek vagyunk. Ha viszont vannak megszakadások, a vonal szélei szabálytalanná válnak, akkor ajánlott életmódot változtatni. Ha sokszor van megszakítva a vonal, ez arra utal, hogy az álmaink nem teljesültek be.

A második vonal

Amennyiben ez a vonal egy helyen meg van szakadva, az jót jelent, hiszen így megtaláljuk a boldogságot és az örömet az életben. Ha a vonal kiemelkedő, akkor nagy az esély arra, hogy luxusban és gazdagságban fogunk élni. A kis barázdák viszont anyagi problémákra hívják fel a figyelmet.

A harmadik vonal

Ha van a csuklónkon harmadik vonal, az már azt jelenti, hogy különlegesek vagyunk. Ha ez a vonal erős, és folytonos, azt jelenti, hogy nagy befolyással rendelkezünk, főleg a hozzátartozóinkkal kapcsolatban, de a munkahelyünkön is. Karizmatikus személyiségek vagyunk, akit nem könnyen felejtenek el az emberek.

A negyedik vonal

Ez nagyon ritka, és vagy áldást, vagy pedig átkot jelent. Úgy tartják hogy aki rendelkezik a negyedik csuklóvonallal, az sokáig fog élni, és sok gyereke lesz.

 

Forrás: filantropikum.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: