Három hónap után kinyitja a szemét. A felesége mellette fekszik. Fogalma sincs róla, hogy ki ő.

loading...

Matt és Danielle Davis Kaliforniából éppen csak, hogy megígérték egymásnak, hogy szeretni fogják egymást jóban-rosszban, amikor nem sokkal az esküvőjük után bekövetkezett a tragédia. Matt szörnyű balesetet szenvedett, kómába esett. Az orvosok úgy gondolték, hogy kevés remény van rá, hogy valaha is felébredjen. De amikor azt javasolták neki, hogy kapcsolják le a gépekről, Danielle megtagadta ezt.

12b1c70b33d6562cdc62a63868ecdabb

Matt több csonttörést szenvedett, a belső szervei károsodtak és súlyos agykárosodást szenvedett. A prognózisa nem volt jó.

049a94186071b18fb71b269d0cae7bdc

Ez egy nagyon kemény időszak volt Danielle számára. “Esély sem volt, hogy megkezdjük közös életünket. De én nem akarom feladni,” emlékszik vissza. Matt két évvel korábban elvesztette az apját, és az anyja túl beteg volt, hogy törődjön vele. Danielle egyedül maradt, hogy vigyázzon a férjére, de erősnek kellett maradjon. Mattet haza vitte, és feladott minden mást, hogy a férje az ágya mellett lehessen minden pillanatban.

aa0ab6a0cc3a32add53f904a4fff75f5

Három hosszú hónap után, Danielle hitét és reményét megjutalmazták, amikor valami hihetetlen történt: Matt kinyitotta a szemét! Danielle szíve hevesen vert, amikor észrevette, hogy a férje beszélni próbált. Egy kis bátorítással végül sikerült szavakat suttognia “Megpróbálom.” Danielle nem akart hinni a fülének. “Ez volt a legszebb dolog, amit valaha hallottam” emlékszik vissza.

df905d2c54a8d2861d28826eb0f88c6f

Matt új esélyt kapott, egy hosszú küzdelem következik, hogy újra normális életet élhessen. Meg kellett tanulni sok alapvető dolgot újra, beszélni, állni és járni, de szépen haladt, és Danielle örült, hogy a férje vele volt újra. Matt még mindig nem emlékszik bizonyos dolgokra, ami a baleset előtt történt, beleértve az esküvőt és kapcsolatát a feleségével.

Bár a baleset kitörölte az emlékeit, nem törölte szeretetét a felesége iránt és Matt teljesen bizonyos benne, hogy ő a helyes személlyel van: “Annyira boldog vagyok, hogy összeházasodtam Danielle-lel!” Kiált fel. A halhatatlan szeretete és eltökéltsége nélkül lehet, hogy Matt ma már nem élne.

d73e68dfc2f2b1fb7f6deb80b7b6c733

Amikor az orvosok már feladták, Matt bebizonyította, hogy tévednek, és harcolt, hogy visszatérjen az életbe a felesége szeretete segítségével. Ha volt valaha egy pár, akik összetartoznak, ők biztosan Matt és Danielle.

Bár Matt elveszítette a közös emlékeket, legalább most az ifjú pár lehetőséget kap, hogy újra kezdjék együtt a közös életüket.

 

Forrás: harmonikum.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?