Ha neked is hosszabb a mutató lábujjad, akkor ezt mindenképpen olvasd el. Fontos dolog derülhet ki rólad!

loading...

A kínai és indiai kultúrában már több mint 5 ezer éve próbálják megjósolni a jövőt a talpból, illetve a lábfej, lábujjak formáiból. Úgy tartják, hogy a talp bizonyos részein jelentkező fájdalmak bizonyos belső szervek betegségére utalnak. És mennyire igazuk van.

labujjak

1. Nagy lábujj

Akiknek ez a lábujjuk hosszabb a többi négynél, jellemző rájuk a kreativitás, és az intelligencia. Ők mindig is megtalálják a legjobb megoldást a problémák orvoslására. Képesek több szemszögből is megvizsgálni a dolgokat. Olykor koncentrációzavarokkal kell megküzdeniük, de a céljaik megvalósítása is nehézségekbe ütközhet. Ha a nagy lábujj kisebb a többinél, ez azt jelenti, hogy több megoldandó feladatot is képes az illető egyszerre elintézni.

2. Mutató lábujj

Azoknak, akiknek a mutatóujjuk hosszabb született vezetőknek születtek. Dinamikusak, kreatívak, olykor öntörvényűek, és dúl bennük a versenyszellem is. A harmóniát viszont sokszor nem találják az életükben, ezért mindig keresik.

3. Középső lábujj

Azoknak, akiknél ez a lábujj hosszabb energikusak, szinte már zsenik, ami a szakmai hivatásukat, a munkájukat illeti. Hajlamosak a perfektcionizmusra, és annyira nagy erőbedobással dolgoznak a céljaik eléréséért, hogy az nagyon sok esetben sikerül is nekik. Ez viszont azzal jár, hogy kevés időt töltenek a családjukkal, kedvesükkel. Akiknek ez a lábujjuk rövidebb, azok nem viszik túlzásba a munkát, szeretnek lazítani.

4. Gyűrűs lábujj

Azoknak az embereknek, akiknek ez a lábujjuk hosszú és egyenes, azoknak a család a legfontosabb. Ha hajlított, akkor a szeretteivel konfliktusba kerülhet. Amúgy empatikus, odaadó, áldozatkész, de legtöbbször nem találja a helyét a családban, és boldogtalan. Nem tud elvonatkoztatni a mások gondjától, hajlamos magára venni mindenki baját. Akiknek rövidebb a gyűrűs lábujjuk a többinél, azok teljesen az ellentétük az egyenes és hosszú gyűrűs lábujjú embereknek, tehát számukra a család egyáltalán nem fontos tényező.

5. Kis lábujj

Akiknek nagyon rövid a kis lábujjuk, rendszerint gyerekesek, elszaladnak a felelősség elől, és hamar elunják magukat. De éppen ezért állandóan az új, szórakoztató, vagány dolgok után kutatnak. Szórakozottak, viccesek, ugyanakkor nyugodt természetűek. Akik képesek mozgatni a kis lábujjukat, azok lobbanékony, kalandvágyó személyiséggel rendelkeznek. Akik nem tudják mozgatni, azok hűségesek, rendszeretőek, és szeretik a rutint az életben.

Forrás: filantropikum.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?