Gyakori fejfájással küzdesz? Tegyél egy csipetnyit ebből citromos vízbe és a fejfájás, migrén percek alatt elmúlik!

loading...

Vannak úgynevezett fejfájós emberek. Ők azok, akik bármilyen környezeti hatásra, változásra, bizonytalanságra rögtön fejfájást produkálnak. A táskájukban egészen biztosan mindig van egy doboz fájdalomcsillapító. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, cseréled le a gyógyszereket az alábbi természetes keverékre.

fejfajas

Az erős, migrénes fejfájás tönkreteheti az egész napot. Ilyenkor az ember legszívesebben ki sem bújna az ágyból, de, ha mégis halaszthatatlan dolga van, akkor gyorsan magába tömi a legerősebb gyógyszereket. Sajnos, ha pillanatnyilag meg is szűnik a fejfájás, a gyógyszerek rendszeres szedése hosszútávon nagyon káros lehet.

Egy idő után, ahhoz, hogy megszabaduljunk a problémától egyre több, és több gyógyszert kell bevennünk. A bennük található toxikus anyagok pedig lerakódnak a szervezetünkben, arról nem is beszélve, hogy a májat is roncsolják. Létezik egy olyan természetes módszer, mely hatékonyan, és hosszútávon enyhíti a fejfájást.

Reggelente fogyasszunk el egy pohárral az alábbi keverékből, attól függetlenül, hogy éppen fáj-e a fejünk, vagy sem. Így feltöltetjük a szervezetünk a szükséges ásványi anyagokkal, és elkerülhetjük a fejfájást. Ez a keverék abban az esetben is jó lehet, ha hirtelen erős fejfájás tör ránk.

Hozzávalók: 1 pohár víz, 1 egész citrom leve, 2 teáskanál Himalája só.

Alkalmazás: keverjük el a vízben a frissen facsart citrom levét és a 2 teáskanál sót, majd igyuk meg. A legjobb, ha reggel éhgyomorra fogyasztjuk, de probléma esetén bármelyik napszakban megihatunk belőle egy pohárral.

Ez a keverék minden olyan tápanyagot és ásványi sót tartalmaz, melyre a migrénes időszakban szükség lehet. Feltölti a szervezetet, hidratál, így sokkal jobb lesz az energiaszint és a közérzet is.

 

Forrás: twice.hu

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: