Fogkrémet kent a kezére, majd elasztikus gézzel kötötte le. Reggelre igazi csoda történt!

loading...

Minden reggel és este, vagy étkezések után arra használjuk a fogkrémet, hogy eltávolítsuk a fogainkról a lepedéket, az ételmaradékokat, illetve a baktériumokat, hogy a kis fehér rágószerkezetek ne menjenek tönkre. De emellett a fogkrém más területen is alkalmazható. Mutatjuk is, hogy hol.

fogkrem

Eltünteti a hajfestéknyomokat a bőrről

A fogkrém finom szemcséi nagyszerűen eltávolítják a hajfestés után a bőrön maradó festéknyomokat. Csak egy kevés fogkrémmel dörzsöljük át a felületet, és máris eltűnnek a foltok.

 Körömerősítő

Egy nem használatos fogkefére tegyünk egy kevés fogkrémet, majd súroljuk be vele a körmeinket, majd hagyjuk 15 percig rajta. A végén meleg vízzel távolítsuk el.

Megszabadít a pattanásoktól

Ha egy kevés oxigénes vízhez hozzáadunk némi fogkrémet, és azzal bekenjük a pattanásainkat, akkor sok bosszúságtól szabadulhatunk meg, hiszen a készítmény fertőtleníti az arcbőrt és leszárítja a mitesszereket.

 Eltávolítja a falról a zsírkréta nyomokat

A gyerekek előszeretettel rajzolják tele a falakat, a szülők nagy “örömére”. Azonban a fogkrém erre is jó megoldás, hiszen tegyünk egy keveset egy rongyra, és dörzsöljük le vele a falakat.

Forrás: filantropikum.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: