Egy német juhász az állatmenhelyen azt hitte, hogy a gazdái érte jöttek, hogy haza vigyék. De valójában egy új kutyát akartak keresni!

loading...

Zuzut, a német juhász keveréket egy ideiglenes állatmenhelyen hagyták, Los Angelesben. Nem sokkal ezután az alkalmazottak megdöbbentek, amikor felugrott és a kerítéshez futott, és csóválta a farkát: soha nem látták még ennyire boldognak és izgatottnak. Az oka? A régi családja előkerült.

A négylábú barátjuk nyilván boldog volt, hogy látja őket. Ő és a menhely alkalmazottai is természetesen azt feltételezték, hogy érte jöttek. Egyikük még elővett egy telefont is, hogy filmre vegye, mert úgy gondolta, hogy ez egy szép találkozás. De volt egy nagy meglepetés…

Zuzu korábbi gazdái nem tervezték, hogy haza viszik Zuzut. Azért voltak ott, hogy keressenek egy új kutyát! Kifejtették a megdöbbent állatmenhely dolgozóinak, hogy Zuzu már nem volt az a vidám, élénk kölyök kutya, mint akit megismertek.

Kiderült, hogy Zuzu a gazdáinál együtt élt az apjával, aki meghalt, mire a fiatal kutya igen bánatos lett. Sokat sírt, nyüszített és a család nem akarta többé. Úgy tervezték, hogy kicserélik őt egy másik állatra. Mintha csak egy játék lenne, amit meguntak.

Milyen szívszorító, hogy néhány ember kutyák visz haza, majd eldob mindenféle felelősség tudat nélkül. A kutyák a család részévé válnak, nem csak egy tárgy, amit később ha úgy tartja kedvük lecserélnek egy “jobb termékre”!

De hála az égnek az emberek felismerték, hogy így nem lehet bánni egy kutyával. Az Állatmenhely nem tette lehetővé a családnak, hogy befogadhassanak egy másik kutyát. Megírták Zuzu történetét a Facebookon, és egy állatmentő szervezet már jelentkezett is Zuzuért.

Innentől remélhetőleg hamarosan fog találni egy új család családot, hiszen a történet terjedt, és sok ezer állatbarát szívét megérintette az egész világon!

Zuzu megérdemli, hogy szeressék, és hogy ő is szerethessen.

Forrás: harmonikum.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?