Baba Vanga, a bulgáriai Nostredamus jóslatai 2016-ra

loading...

Vangelija Pandeva Guscserova, akit Baba Vangaként ismerhetnek legtöbben, tisztánlátó médium volt annak ellenére, hogy 11 éves korában megvakult egy homokviharban. A médium már több mint 20 éve távozott a fizikai síkról, 85 évesen meghalt, de előbb még döbbenetesen erős jóslatok hagyták el a száját. Jó előre beszélt a 2001.szeptember 11-ei terror támadásról, a 2004-es szökőárról és Barack Obama elnökké választását is megjósolta. Jogosan vetődik fel hát a kérdés, vajon mit hagyott ránk, akik ma, 2016-ban élünk? Kell-e félnünk a menekült áradattól, vagy egyéb életünket veszélyeztető erőszakos tevékenységből?

baba-600x300

A macedóniai születésű kislányt 100 méterre hajította házuktól a homokvihar, de elveszített fizikai látása helyett megkapta a szellemit, melyről mindig nagyrabecsüléssel beszélt.  16 éves volt, amikor látnoki képességei felszínre törtek belőle, azt mesélte, filmszerűen látja az eseményeket.

vanga

Ezenkívül állatokkal, növényekkel, és szellemekkel beszélgetett, mások számára érthetetlen nyelven. Többen állították, hogy közelében elhunyt szeretteik hangját hallották.
Mindemellett ha felkérték, képes volt eltűnt embereket is megtalálni. Viszont elmondása szerint a holtak nem mindig ugyanúgy néznek ki, mint az emberek, sokkal inkább alakokat, formákat- például pillangó – vesznek fel aszerint, milyen nagy volt életükben az intellektusuk. Minél értelmesebbek voltak, annál tisztább és fehérebb a szellem.

baba1-557x600

Mindemellett hatékony paranormális gyógyító is volt. Nonstop segített a gyógyíthatatlannak vélt betegeken is. Ezt országában elismerték, méghozzá annyira, hogy a  Szocialista Jugoszláv Szövetségi Köztársaság kijelölt neki egy állami tulajdonban lévő lakást, és ott végezhette a munkáját. Még Brezsnyev is járt nála.

Baba Vanga eddig beigazolódott jóslatai közül néhány jelentős:

1940-ben megjósolta, hogy a hazájában egy év múlva háború tör ki. A falu, ahol lakott, Jugoszlávia része volt és valóban megtámadták a németek és a magyarok 1941-ben Jugoszláviát.

1942 áprilisában figyelmeztette II. Borisz bolgár cárt, hogy minden augusztus 26-án vigyázzon magára. Abban az évben nem történt semmi. Ám 1943. augusztus 26-án Boriszt kivégezték a merénylők…

1950-ben azt mondta, hogy “a hideg területek meleggé válnak és a vulkánok felébrednek”. Ez volna a globális felmelegedés.. közben hatalmas árról is beszélt, amely városokat és embereket fog elsodorni, minden a víz martalékává fog válni. Az emberek ezt a 2004-es tsumanival hozták kapcsolatba.

1968 januárjában gyakran emlegette Prágát meg valami akváriumot, amelyben „őrültek fognak halászgatni”. Erre augusztusban a varsói szerződés seregei bevonultak Prágába…

1980-ban megjósolta, hogy Kurszk víz alá kerül a század végén és az egész világ siratni fogja. Húsz éven át nevettek rajta, mígnem elsüllyedt a hasonló nevű tengeralattjáró.

Bár ez még nem történt meg, de ezek után már kitudja, mindenesetre 1979-ban azt jósolta, hogy 2125-ben múlva az emberiségnek sikerül kapcsolatot teremteni az idegenekkel, és a kapcsolatfelvétel során a jelek vételét és értelmezését a magyarok végzik majd el.

1989-ben megjósolta a 2001-es szeptember 11-es terrorista támadást: „2001 szeptemberében amerikai testvérek esnek el vasmadarak támadásától és patakokban folyik majd az ártatlanok vére.”

1994-ben jött, hogy Csecsenföldön az oroszok olyan támadásra számíthatnak, amelynek sok áldozata lesz és ez az esemény fogja előidézni az ország széthullását.

Barack Obama elnökké választását is kihirdette. Azt mondta, hogy az Egyesült Államok 44-dik államelnöke afro-amerikai lesz. De azt is hozzátette, nem túl fényes kilátásokba helyezve az országot, hogy Ő lesz az utolsó elnöke az államoknak…

Előre látta Indira Gandhi, Diana hercegnő tragikus sorsát, a csernobili katasztrófát és a Szovjetunió szétesését is, és Vlagyimir Putyin elnökké választását. Kutatások szerint 85 %-ban igazolódtak be a jóslatai, a maradékot nem értelmezhetőnek találták.

Nos, akkor lássuk napjainkra és jövőnkre néző jóslatait!

baba2

Vanga arra figyelmeztetett akkor, hogy 2016 után Európa nagy veszélybe kerül és csaknem kiürül. A konspirációs elméletek gyártói szerint a következő években az Iszlám Állam fog komoly veszélyforrást jelenteni az öreg kontinensre nézve.

2018-ban Kína veszi át a világhatalmat.
2023-ban a Föld pályája kissé módosulni fog.
2025-ben Európa még mindig alig lesz lakott terület.
2028 – kidolgoznak egy új energiaforrást. (Valószínűleg szabályozott termonukleáris reakció.) Az éhezés lassan megszűnik mint világprobléma. Egy űrhajó megy a Vénuszra, emberekkel a fedélzetén.
2033 – a sarki jégsapkák megolvadnak. A világ óceánjainak szintje megemelkedik.
2043 – A világ gazdasága virágzik. Muszlimok özönlenek Európába.
2046 – Minden (emberi) szervet tömegesen gyártanak. A szervcsere válik a lekedveltebb kezelési módszerré.
2066 – Az USA bevet egy új fegyvert, amellyel a klímaváltozást manipulálja.
2076 – Nincs osztálytársadalom (kommunizmus).
2084 – A természet újjászületik.
2088 – Új betegség üti fel a fejét – az emberek néhány másodperc alatt megöregszenek.
2097 – Erre a betegségre megtalálják a gyógymódot.
2100 – Mesterséges nap fényével világítják be a Föld sötétebb oldalát.
2111 – Az emberek robotokká válnak.
2123 – Kis országok közötti háborúk dúlnak, nagy országok ebben nem vesznek részt.
2125 – MAGYARORSZÁGON (név szerint bennünket említ) az emberek jeleket fognak az űrből és meg is fejtik azokat. (Újra emlékezni kezdenek Vanga szavaira)
….
3797 – Ekkorra minden élet kihal a földön, de az emberek már megtalálták a módját, hogy átköltözzenek egy új csillagrendszerbe.

Számos érdekes jóslatot találsz még angolul a forrás oldalon.

Szerző : Gini Papp – Illúzió

 

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: