Azt hitték gyomorrákja van, ám végül kiderült, hogy egy 60 éves elhalt magzatot cipel a hasában!

loading...

Estela Meléndez 91 éves. Nemrég özvegyült meg. Évekig élt egy kinövéssel, egy dudorral a hasában, amely néha fájt is. Az orvosok sokáig azt hitték, hogy tumorról van szó, de későbbi vizsgálatok során kiderült, mindenki megdöbbenésére, hogy nem daganatról, hanem egy elhalt magzatról van szó, amelyet 60 évig hordott a méhében az idős asszony.

halott-magzat

Tulajdonképpen egy esésnek köszönhetően derült ki, hogy mi van a néni hasában. Az esést követően Estelát meg kellett röntgenezni, ekkor vették észre, hogy a méhében egy elhalt magzat található.

– El tudják képzelni? Több, mint 60 éve egy halott kisbabát hordott magában! Nem tudom elképzelni, hogy hogy nem vette észre a magzatot, hogy elhalt benne – nyilatkozta az unokája, Luis Meléndez.

Az idős nő nemrég vesztette el a férjét, aki halászatból tartotta el a családot. Manuel Gonzalez és Estela sokáig bánkódott amiatt, hogy nem születhetett közös gyerekük. Az asszony elmondta: hogy a kinövés a hasában ma már a férjére emlékezteti, és a meg nem született gyerekükre, ami igencsak keserű érzéssel tölti el.

Az orvosok előbb azon a véleményen voltak, hogy kiveszik az elhalt magzatot, de később a vizsgálatok azt mutatták, hogy túl kockázatos lenne a műtét a néni korában, így Estela továbbra is halott magzatával él együtt.

Forrás: filantropikum.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?