Az utasok felszálltak a vonatra, amikor az ajtók bezárultak váratlan dolog történt

loading...

Mennyivel kellemesebben telnének napjaink, ha úgy indulnánk reggelente munkába, hogy mókázunk, nevetünk, és esetleg még énekelgetünk is. Tudjuk, az éneklésnek felszabadító hatása van. Nézzük, egy szép napon, mi történt egy nagyvárosi közlekedési eszközön.

over_the_rainbow2

Egy átlagos hideg reggelen a munkába induló emberek betódultak a vonatba, és nem túl nagy lelkesedéssel várták, hogy megérkezzenek a célállomásra. Ekkor érkezett a megmentősereg.

Néhány lelkes fiatal, úgy gondolta feldobja a kedvetelen utasokat. Először néhány kedves szót intéztek az utasokhoz: “Jó reggelt hölgyeim és uraim. Szeretnénk egy kis jókedved csempészni az önök szívébe, éppen ezért az a legfontosabb, hogy megköszönjük, hogy a mai napon is ilyen korán felkeltek. Köszönjük, hogy kibújtak a meleg otthonukból ezen a didergős reggelen, és köszönjük, hogy elmennek munkába, azért hogy családjainak megélhetést biztosítsanak. Ennek a szép napnak a megünneplésére készülve, énekeljük közösen az “Over the rainbow” című számot”.

Kezdetben persze nagyon ledöbbentek az utasok, de amikor kezükbe kapták a dalszöveget is, látták, hogy ennek fele sem tréfa. Mindenkinek óriási mosoly ült az arcára, volt aki szerényebben, de volt, aki bátrabban énekelt.

Hihetetlenül megható látni, hogyan alakul át a monotonitáshoz szokott munkába igyekvő arc, csodálkozó, naiv és mosolygós emberré. Bárcsak sok közlekedési eszközön indulna ilyen derűsen a nap.

Forrás: twice.hu

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: