Az 5.000 éves titok, aminek segítségével megszabadulhatunk a nyak-, és vállfájdalomtól!

loading...

A nyaki-, váll-, vagy hátfájdalom gyakran megkeseríti az életünket. Elég csak egy rossz mozdulat, vagy egy kényelmetlen ágy, és máris az egész napunk el van rontva. Ha elaludtuk a nyakunk, vagy megrándítjuk a hátunk, mozgásunk nagymértékben korlátozódik.

teniszlabda-fajdalom

Biztosan ismerős az a helyzet, amikor annyira fáj a vállunk vagy a nyakunk, hogy legszívesebben kiabálni tudnánk. Ilyenkor a fájdalomcsillapítók csak a tünetet enyhítik. Ha nem oldjuk meg a problémát is, akkor a fájdalom, a hatóanyag felszívódása után egy-két órával újra jelentkezni fog.

Nem szedhetünk egész nap gyógyszereket, hiszen nagyon leterheljük a szervezetet. Próbáljunk ki egy sokkal természetesebb, alternatív módszert! Az alábbi videóban láthatjuk, hogy a tenyerünkön van egy pont, melyet, ha megfelelően masszírozunk, megszabadulhatunk a fájdalmaktól.

A leghatékonyabb, ha egy teniszlabda segítségével masszírozzuk. Keressük meg a pontot, majd tegyünk egy sámlira egy teniszlabdát, és támaszkodjunk a labdára, úgy, hogy közben enyhe nyomás nehezedjen a megfelelő pontra.

A tenyértől felfele haladó meridiánon keresztül ellazíthatjuk a váll-, hát-, és nyaki izmokat, és így a fájdalmat is megszüntethetjük.

Forrás: twice.hu

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?