Amikor megtalálták ezt a nőt, már régóta halott volt. De amit a férfiak találtak alatta, millióknak csalt könnyeket a szemébe..

loading...

Újra és újra hallani olyan történetekről, melyben a baleset áldozatai az utolsó erejüket mozgósítva másztak ki a  kocsiból, vagy győzték le a fogvatartóikat. De ez a történet egészen más. Ennek az anyának a természet erejével szemben kellett megvédenie a gyermekét.

acccd0d6f66194b9322bb7703fe6823d

Semmi nem olyan nagy, mint az anyák túlélési ösztöne, ha érzik, tudják, gyermekük veszélyben van. A távol-keleti földrengést követően ez az anya is az utolsó leheletéig védte a gyermekét.

A mentők lázasan keresték a romok és törmelékek alatt a túlélőket, amikor az egyik ház alatt sajátos testre bukkantak. A nő láthatóan jó ideje halott volt már. Amikor a mentés vezetője jobban megnézte, hihetetlen felfedezést tett, a nő karjaiban, testével körülölelve-óvva, egy köteg ruhába burkolva egy kisgyermek volt. Azonnal hívták az orvost, hogy vizsgálja meg.

Amikor a férfi még közelebbről megnézte a kis csomagot, megtalált benne egy mobiltelefont, a kijelzőjén ezzel az üzenettel: “Ha életben maradtál, mindig emlékezz rá, mennyire szeretlek.”

Kétségtelen, az anya elhatározta, hogy az életét adja a fiáért. Hihetetlen áldozata milliók a szívét érintette meg, mert bebizonyítja, hogy a szeretet legyőzi a halált.

Forrás: harmonikum.com

loading...

Poszt keresése

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: